2015. február 20., péntek

Atomfegyverek Ukrajnában, zárlat a CIA-nál, blokád az Egyesült Államok nyugati partján, miközben az összeesküvés eltávolítása folytatódik


Február 19-én csütörtökön a Holdújévbe lépve folytatódik a jelentős nyomás az összeesküvés ellen. Ennek a nyomásnak része egy minden kereskedelmet akadályozó blokád az amerikai nyugati parti kikötőkben, a CIA Langley, virginiai központjának zárlata, és jelentős katonai mozgás a Közel-Keleten. Mindeközben extrém, megtervezett események, többek közt nukleáris robbanások történnek az USA-ban, Európában, és a Közel-Keleten a cionáci összeesküvés részéről, ahogy kétségbeesetten küzdenek a hatalom megtartásáért egy fasiszta puccs véglegesítésével.

Az ukrajnai események talán a legdrámaibbak. Ahogy a múlt heti hírlevélben röviden említettük, egy kis méretű nukleáris fegyvert használtak az oroszbarát milíciák ellen Kelet-Ukrajnában. A milícia kormány ezt egy sajtótájékoztatón megerősítette, amikor elmondták, hogy egy 500 tonna TNT-nek megfelelő robbanóerejű rakétatalálat érte őket.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=10511




Ez csak nukleáris fegyverekkel lehetséges. További megerősítést nyert, hogy egy nukleáris fegyvert használtak, amikor az Amerikai Nemzeti Geológiai Szolgálat egy 6,8-es erősségű földrengést jelentett az ukrán-orosz határon a robbanás idején. Ez a jelentés 20 percig volt elérhető a weboldalukon, mielőtt eltávolították.

(Szerkesztői megjegyzés: A földrengés hírlevéllel kaptam ezt az információt, és azt gondoltam, hogy igen furcsa, hogy nem követte további információ. Sejtettem, hogy eltüntették. Röviden említette a Reuters, és aztán a nap hátralevő részében semmi. Alább látható a földrengésről szóló hír.)



A robbanás után az amerikai székhelyű forrás, aki következetesen előre megjósolta az összeesküvés terrorcselekményeit, küldött egy e-mailt e sorok írójának, melyben azt írja, hogy további 4 nukleáris fegyver áll készen Ukrajnában, vagy annak közelében: "Az egyik délre, Donyeck felé irányul, egy Sztálingrád (jelenleg Volgográd) felé, és az egyik északkelet felé, az utolsó robbanás helyszínére irányult, és egy robbanófej szállításra vár Donyeck közelében."

Ezek a nukleáris fenyegetések amerikai forrásból erednek, mivel Franciaország és Németország határozottan szembement Washington D.C.-vel, miután közvetlenül találkoztak Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A múlt heti maratoni tárgyalások után képesek voltak egy ukrajnai tűzszünetet elérni. A cikk írása idején tart a tűzszünet, kivéve egy körbezárt ukrán csapatnál Donyeckben, egy vasúti csomópontnál.

Egyre több jel mutat arra, hogy az amerikai kormányzati tisztviselő letartóztatása Németországban, aki több milliárd hamis dollárt szállított Ukrajnába, jelentős és folyamatban lévő következményekkel jár.

Az amerikaiak úgy tűnik, hogy elfogadják az európaiak által közvetített alkut és azt a tényt, hogy a gázban gazdag ukrajnai terület az Azovi-tengernél Oroszország része lesz. Egy nemrégiben lezajlott biztonsági konferencián Németországban az amerikai alelnök Joe Biden úgy utalt Ukrajnára, amely "Lviv-től Harkovig" tart. A következmény, ahogy a térképre nézve megmondható, hogy Ukrajna keleti része, mely összeköti Oroszországot a Krímmel, Oroszország része lesz.


http://tass.ru/en/world/776440

A németek felfedezése, hogy a CIA számos gyilkosságot és terrorcselekményt támogatott, szintén növelheti a nyomást a Pentagonra, hogy állítsák le a terror forrását: a George Bush náci CIA frakciót. Vannak olyan beszámolók az interneten, hogy a CIA Langley központját Virginiában lezárták.

http://www.breitbart.com/big-government/2015/02/14/cia-headquarters-in-langley-reportedly-on-lockdown/

Az MI5 forrásunk is megerősíti, hogy ez a helyzet. Egy CIA forrás azt mondta, hogy csak egy "VIP látogatás" miatt történt. Egy Pentagon forrás nem viszonozta a hívásunkat ezen pillanatig. A Vatikán P2 páholy forrásai megerősítették, hogy a Pentagon letartóztatott "8 magas rangú kazárt" (egyelőre nincsenek nevek) Washingtonban, és hogy a kapcsolatok a CIA és a Pentagon között "nem túl jók".

Van egy jó esély a leállásra, vagy egy lehetőség a kínai átütemezésre az amerikai államdósság tekintetében ezen a héten. A kínai kormány hivatalos Xinhua hírportálja egy hírt tett közzé címlapon, melyben azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy támogatja a világon a terrorizmust.

http://news.xinhuanet.com/english/world/2015-02/17/c_134002783.htm

Mindez azután, hogy Oroszország azzal vádolja az amerikai kormányt, hogy az Egyesült Államok elleni 9/11 terrortámadás mögött állt, és közvetlenül a 60 nemzet részvételével Washington D.C.-ben megrendezésre kerülő terrorellenes konferencia előtt.

A másik igazán nagy jel, a Washington D.C. szélhámos rezsimre nehezedő nyomás azon tényből is látható, hogy az összes ki és bemenő hajózási szállítást blokád alá vették az Egyesült Államok nyugati partvidékén. A Dokkmunkás  Szakszervezet portandi forrása Oregonban világossá tette, hogy ennek a szállítási leállásnak nem egy munkaügyi vita az oka, ahogy azt az amerikai székhelyű propaganda ügynökségek tálalták. Ez inkább egy ázsiai blokád része az Egyesült Államok ellen, hogy kényszerítsék őket arra, hogy foglalkozzanak a bűnözőkkel Washington D.C.-ben. A szélhámos CIA leállítása lehetett a feltételük.

A Baltic Dry index rekord alacsony szintre történt jelentős esése tükrözi ezt az embargót. A kínaiak elkezdték a hajókat is leselejtezni annak jeleként, hogy hosszabb távon teszik mindezt, ha szükséges.

Azt is megerősíthetjük a Vatikán P2 forrásaiból, hogy az USA keleti partját sújtó szokatlan hideg része egy időjárási hadviselési hadjáratnak, melynek célja, hogy kényszerítsék Washington D.C. cionáci összeesküvését a lemondásra. Ilyen technológiák léteznek, és nem korlátozódnak csupán a "felhők oszlatására", ahogy azt a propaganda híradások szeretnék elhitetni velünk.

A múlt heti hírlevél olvasói aggodalmukat fejezték ki, hogy az Amerikai Nemzetbiztonság haladni készült azon terveivel, hogy elkezdik begyűjteni az amerikaiakat, és bevezetik a statáriumot. Bár lehet statárium, de biztosak lehetnek benne, hogy annak védelmi célja lesz, nem az amerikaiak begyűjtése. A tény az, hogy a Nemzetbiztonság összes finanszírozása el lett vágva.

http://www.reuters.com/article/2015/02/15/us-usa-congress-homeland-idUSKBN0LJ0P520150215

Még ha a Nemzetbiztonság gengeszterei meg is próbálnak végrehajtani egy puccsot, ha jön egy lökés, azok a fehér kalaposok lesznek a Pentagonban és az ügynökségeknél, akik győzelmet fognak aratni bármilyen erőpróbában. A javulás irányába mutató rezsimváltás fog történni az USA-ban.

Sokminden folyik a Közel-Keleten is. Az olajban gazdag kuvaiti nemzet a múlt héten a teljes villamosenergia hálózat leállását tapasztalta. Ezt követte a bejelentés, hogy az Egyesült Államok 4000 tankot küld nehéz gyalogsági csapatokkal felszerelve. Jemenben eközben a tény az, hogy a legtöbb nagykövetséget és CIA ügynököt kirúgták az országból, miközben az amerikai reguláris erők tovább működnek, mely tovább erősíti, hogy a Pentagon, CIA náci frakciója megosztott.

Az izraeli székhelyű ISIS ál-iszlám hadsereg elleni hadjárat is egyre vontatottabb. Az izraeli szíriai határon állomásozó ENSZ megfigyelők megerősítették, hogy az ISIS szorosan együttműködik az izraeliekkel. Ahogy a szaúdiak is. A velük szemben sorba állt több arab ország, Oroszország és a Pentagon aktívan azon dolgoznak, hogy elpusztítsák az ISIS-t. Az egyiptomiak szintén támadták az ISIS-t Líbiában a múlt héten. Mindez azután történt, hogy a francia védelmi miniszter megígérte, hogy "megóvják Izraelt" attól, hogy olajat szerezzen Líbiától. Ne feledjük, hogy a franciák, britek és olaszok voltak azok, akik megdöntötték a líbiai rezsimet, és nem a Pentagon. Most úgy néz ki, hogy az egyiptomiak, az oroszok a Pentagon hallgatólagos támogatásával ellentámadásban vannak a régió népeinek nevében.

Japánban a múlt héten e sorok írója egy élőben sugárzott tévé hírműsorban járt, ahol számos kommentátor (beleértve csekélységemet) egyértelművé tette a nézők számára, hogy az ISIS sosem volt iszlám, sem arab, hanem egy izraeliek által működtetett zsoldos sereg.

A nácionisták Európában is menekülnek. A görög adóssághelyzet a holtponton maradt, az IMF pénzeszközök nélkül, és most Putyin látogat Magyarországra, hogy támogassa ezt a nemzetet a Rothschild banki érdekeltségek eltávolításában.

A Rothschildokról szólva, a múlt héten egy "Nakayama Rothschildnak" nevezett valaki felvette a kapcsolatot a Fehér Sárkány Társasággal. Az észak-koreaiak, a kínaiak, a Moszad, a gnosztikus illuminátusok, zsidó pénzemberek és kurd csoportok mind felvették a kapcsolatot a FST-al az elmúlt héten, hogy megvitassák egy új pénzügyi rendszer létrehozását.

Egyelőre egyetértés volt, hogy szükség van a szegénység megszüntetésére, a környezeti pusztítás megállítására, és az űrben történő terjeszkedés megkezdésére. Széleskörű egyetértés volt abban is, hogy szabaddá kell tenni az ingyen energia technológiákat, amíg azokat nem pusztító célokra használják. Ez nem károsítja a szénhidrogén érdekeltségeket (szén, olaj, gáz stb.), mivel a szabad energia korában a szén lesz a legkeresettebb anyag. A szén lesz az alapvető építőeleme az új öko-rendszereknek.

Egy kevésbé pozitív megjegyzés, amire még nem sikerült választ találni, hogy ki vagy mi akadályozza számunkra az élethosszabbító vagy életjavító technológiákat.

Vessünk egy pillantást az alábbi jelentésre, mely egy példája annak, hogyan akadályoznak meg bennünket abban, hogy meghosszabbítsuk az életünket. Ez egy cikk harvardi tudósokról, akik felfedeztek egy vegyületet, amely az emberi 60 évnek megfelelő korú egereket 20 emberi évnek megfelelő egerekké változtatta.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/megatlaltak-fiatalsag-elixirjet-egy-uj.html#.VOPXMtiHOXc

http://www.theguardian.com/science/2013/dec/20/anti-ageing-human-trials

Amikor ezt először bejelentették, a vegyületet "egyszerű fehérjeként" írták le. De ebben a cikkben azt mondják, hogy ez 50 ezer dollárba kerülne naponta, és 18 millióba évente egy ember számára. Ilyenfajta cikk az emberi életet meghosszabbító anyagokról körülbelül egyszer jelenik meg egy évben a tudományos világban, és ennek egyetlen szükségszerű oka van, hogy soha ne tehessük rá a kezünket. Ugyanez igaz bármiféle próbálkozásra, hogy megváltoztassuk a génjeinket, hogy okosabbak, erősebbek, szebbek lehessünk. Valaki vagy valami még mindig azt akarja, hogy az életünk rövid és brutális legyen.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
Forrás: Új Világtudat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.