2015. január 15., csütörtök

A Fehér Ház egykori tisztviselője: A párizsi támadás célja, hogy megerősítse Franciaország vazallus státuszát


A Fehér Ház egykori tisztviselője szerint a 12 áldozatot követelő terrorista támadás múlt héten szerdán egy hamis, megrendezett művelet volt, melynek "célja, hogy megerősítse Franiaország Washington irányában fennálló vazallus státuszát."

Dr. Paul Craig Roberts, aki a Reagan kormányzat kincstárának helyettes államtitkára volt, és a Wall Street Journal társszerkesztője, egy múlt csütörtökön publikált cikkben tette ezt a megjegyzést.

"A gyanúsítottak egyaránt lehetnek bűnösök és balekok. Csak emlékezzünk, hogy az összes terrorista cselszövést az FBI hozta létre, amelyek arra szolgáltak, hogy valóssá tegyék a terrorista fenyegetést az amerikaiak számára," - írta.

Elmondta, hogy a francia gazdaság szenved az USA által Oroszország ellen életbe léptetett szankcióktól. "Hajógyárak, melyekre szintén súlyos hatással vannak a szankciók, nem tudják teljesíteni az orosz megrendeléseiket a Washingtonnal fennálló francia vazallusi státusz miatt, és a francia gazdaság egyéb tényezőire is kedvezőtlen hatással vannak a Washington által a NATO báb államokra kényszerített Oroszországra alkalmazandó szankciók."

Dr. Roberts azt állította, hogy a francia elnök, Francois Hollande a múlt héten azt mondta, hogy az Oroszország elleni szankciókat meg kell szüntetni. "Ez túl sok politikai függetlenséget jelent Franciaország részéről Washingtontól."

Hozzátette, hogy a CIA látszólag feltámasztott egy politikát, mely a 2. Világháború utáni korszak alatt következett  az európaiak ellen, amikor az amerikai kémügynökség európai államokban hajtott végre támadásokat, és azokért kommunista csoportokat hibáztatott.

Dr. Roberts elmondta, hogy az amerikai ügynökségek megtervezték, hogy hamis támadás műveletekkel muszlimok elleni gyűlöletet hoznak létre Európában, és ezzel az európai országokat visszakényszerítik Washington érdekszférájába.

Megjegyezte, hogy "a Charlie Hebdo elleni támadás egy belső munka volt, és azok az emberek, akiket az NSA azonosított mint ellenséget a muszlimok Nyugat elleni háborújában, belső munka miatt le fogják csukni, melynek célja, hogy Franciaországot határozottan visszanyomják Washington hüvelykujja alá."

A széles körben olvasott újságíró kijelentette, hogy "az Egyesült Államok kormánya egy bármilyen történetet kitalálhat az amerikaiak számára, majd leül, és nevet a közvélemény hiszékenységén."

Francois Hollande a francia köztévében az Illuminátusokról beszélt volna, mint a párizsi akció kitervelőiről és végrehajtóiról? Mindenesetre úgy tűnik, hogy igen.





Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.