2015. január 28., szerda

A görögök véget vetnek az adósrabszolgaságnak, egy rossz király meghal, az oroszok támadnak, a központi bankok pánikban és a davosi elit játszadozik, miközben ég a világ


Az összeesküvés uralma és babiloni stílusú adósrabszolgasága elleni világforradalom továbbra is kibontakozóban van, miközben zűrzavart okoz Európában és a Közel-Keleten. A görögök tették a legmerészebb lépést a múlt héten, amikor kirúgták az összeesküvés rabszolga kormányt, és megválasztottak egy olyan vezetést, amely megígérte, hogy véget vet az adósrabszolgaságnak. Az oroszok sem maradtak el sokkal, amikor felvették a kesztyűt, és egy teljes körű hadjáratot indítottak az összeesküvés zsoldos hadserege ellen Kelet-Ukrajnában. Továbbá az összeesküvés rabszolga kormányt a múlt héten megdöntötték Jemenben, mely a szaúd-arábiai olajmezők mellett található, amint a szaúdi Abdullah király meghalt.

Az európai bankrendszernek is súlyos zavarai voltak az Európai Központi Bankkal, mely kikényszerítette, hogy több mint egy trillió eurót bocsássanak ki látszólag azért, hogy fellendítsék a gazdaságot, de valójában amiatt, hogy megakadályozzák az európai bankrendszer teljes összeomlását.

Ezek az események összefüggnek egymással, és részei egy nagy kampánynak, hogy felszabadítsák a bolygót a sátáni összeesküvés uralma alól, mely továbbra is próbálja kirobbantani a 3. Világháborút annak érdekében, hogy véglegesen rabszolgává tegyék az emberiséget.

Szintén a múlt héten egy csoport képviselői megkeresték a Fehér Sárkány Társaságot, megpróbálva helyettesíteni az összeesküvés ellenőrizte amerikai dollárt szintén az általuk kontrollált Különleges Lehívási Jogokkal (SDR) (1), hogy megpróbálják alátámasztani a terveiket. Üzenetük lényege az volt, hogy annak érdekében, hogy csökkentsék az amerikai dollár okozta verseny torzulást a világgazdaságban, szükséges volna, hogy fokozatosan lecseréljék azt a Különleges Lehívási Jogokkal. Lényegében ez egy totális halandzsa volt, látszólag fontosnak tűnő pénzügyi nyelvnek álcázva.

Tisztán és érthetően elmondták nekik, hogy egy jubileumnak, az eszközök egyszeri újraelosztásának, és egy hatalmas (több trillió dollár) méretű kampánynak az igénye a szegénység felszámolására, és a környezeti pusztítás megállítására nem képezheti vita tárgyát. Elmondták nekik azt is, ha képtelenek rá, hogy ezt tegyék, akkor matematikai bizonyosság, hogy a jelenlegi rendszerük katasztrofális kudarccal fog összeomlani, ami egy francia forradalom típusú vérfürdő forgatókönyvhöz vezet.

Maga az elit a múlt héten a svájci Davosban gyűlt össze, és legalábbis a fórum beszélgetések címeiből úgy tűnt, hogy elismerik a vereségüket, mint például:

"Vezetés válságban; egyenlőtlenség, polarizáció, bénulás: a nyilvános vezetés gyengesége?" és "A jelenlegi növekedési modellek nem tudnak munkahelyeket biztosítani, és nem tudják kezelni a jövedelmi egyenlőtlenségeket?"

https://agenda.weforum.org/2015/01/your-day-by-day-guide-to-davos-highlights/

Ebben az esetben még nem jöttek rá, a válasz mindkét kérdésre mégis "igen".

Vessünk egy közelebbi pillantást a görög helyzetre, hogy megértsük azt a fajta politikát, melyet azok az emberek hajtanak végre, akik jelenleg hatalomban vannak a nyugati pénzügyi világban. A görögök az IMF gondoskodása alá kerültek 2010-ben. Mint gazdasági szerző hadd mondjam el, hogy amit az évek során újra és újra láttam, hogy ugyanaz történik, amikor az országok az IMF szorításába kerülnek. Mindannyiuknak ugyanazt mondták, "Csavarjatok ki minden lehetséges pénzt az emberekből, vegyétek az összes erőforrásotokat, és adjátok át a nemzetközi banki maffiának." Ez az, amit a leköszönő görög rabszolga kormány tett. Az eredmény az lett, hogy a görög GDP 25%-al, a jövedelmek 30%-al estek, és az adósság a GDP arányában 126%-ról 175%-ra emelkedett. Mindezek tetejében sok sziget már nem a görögöké.

A görögöknek végül elege lett, és megválasztottak egy olyan kormányt, mely azt ígéri, hogy megtagadja az adósságot. Ugyan tovább szeretnék használni az eurót, bár ha ezt teszik, továbbra is utasításokat fognak kapni a németektől. Jobban járnának, ha észrevennék, hogy az oroszok már felajánlották, hogy Görögországon keresztül küldenék a gázt Európába (amely a görögöknek kövér átrakodási díjat jelentene), és görög termékeket vásárolnának. Ha a görögök kibocsátják a saját valutájukat, akkor igaz, hogy az elit jó része már nem lesz képes megvenni a Mercedes Benz autókat, de az ezzel járó turista áradat és a görög export kiáramlása az átlagos görögöket sokkal gazdagabbá tenné.





Ez csak idő kérdése, mielőtt a spanyolok és az olaszok is rájönnek ugyanerre a dologra. Az euro projekt csak akkor fog működni, ha a mediterrán országok a teljes ellenőrzést átadják a brüsszeli választott bürokratáknak, és összeesküvés hűbéruraiknak. Az eredménye mindennek a fasizmus lenne Európában.

Most nézzük meg, mit tesznek az oroszok. Az elmúlt hét gáz leállásait követően az állandóan nem fizető ukrán náci kormány számára, végre levették a gyerek kesztyűt, és teljes offenzívába kezdtek a külföldi zsoldos hadsereg ellen Kelet-Ukrajnában. Az oroszok a hazájukért harcolnak, a zsoldosok pénzért, így elég könnyű kitalálni, hogy ki fog nyerni.

Az oroszok új szövetségesei, a törökök, együtt az irániakkal, az irakiakkal és a Pentagonnal közben tovább folytatják támadásukat az izraeli, szaúdi sátánista rezsimek ellen. Abdullah király múlt heti halála, aki az egyik legundorítóbb vezető volt ezen a bolygón, jelentős fordulópontot jelentett. Az ő szenilis testvére Salman ugyan átvette a hatalmat, de ez a rezsim, a világ vezető terrorista támogatója összeomlásra van ítélve.

http://rt.com/news/226147-seven-facts-king-abdullah/

Itt mellesleg Obama elnök látható, aki meghajol és megcsókolja Abdullah gyűrűjét.

http://thelibertyblog.org/wp-content/uploads/2012/07/ObamabowsAbdullah1.jpg

Ne feledjük azt sem, hogy a szaúdiak és a Bush család is mélyen érintett a 911 hazaárulásban az Egyesült Államok ellen, miközben Obama újra és újra elismétli az esettel kapcsolatos hazugságait.


Az olajárak csökkenése és a közeledő hadsereg előfutárai a sátáni rezsim végzetének.

Az összeesküvés/szaúdi összeesküvő bábkormány bukása Jemenben a múlt héten szintén egy fordulópontot jelentett. A jemeniek már régóta úgy tekintettek szaúdi szomszédaikra, mint naiv és barbár tevepásztorokra, akik csak véletlenül jártak szerencsével az olajjal. A kocka azonban fordul.




A brit és francia hírszerzés most azt jelentette, hogy az izraeli Netanjahu nácionista rezsimje a közel-keleti olaj jövedelem nagy részét elveszíti, melyet Iraktól loptak az izraeli/szaúdi ISIS hadsereg veszteségei miatt. Ezen okból, állítja egy francia ügynök, "A francia védelmi miniszter Rijádban volt 2015 január 4-én, és megerősítette, hogy Líbiát 3 hónapon belül meg fogják szállni azzal a céllal, hogy biztosítsák az olajat Izrael számára."

Ne feledjük, hogy Franciaországot és Izraelt is titokban a Rothschildcsalád működteti. Szóval ami valójában történik egy erőfeszítés, hogy megmentsék a Rothschildokat a csődtől a közel-keleti olaj, és a gáz ellopásával Ukrajnából. Üzenet a Rothschild családnak: matematikailag csődre vagytok ítélve, és egy nemzetközi bűncselekmény roham nem fog megmenteni benneteket. Kerüljétek el Líbiát is!

A csődbe menésről szólva, az olajárak közelmúltbeli zuhanásának néhány banki áldozata kezd megmutatkozni. MI5 források szerint a "Standard Chartered új főnököt keres a gyenge árutőzsdei teljesítmény és az olaj miatt, a JP Morgan nem befektetési minősítésű olaj és gáz adósság kitettsége 99,9 milliárd dollár, a Wells Fargo-é 98 milliárd, és a Bank of America-é 58,7 milliárd." Ez csak a jéghegy csúcsa. Az euró hatalmas zuhanása bizonyos, hogy matematikailag sok bankot halálra ítél.

Biztosak lehetünk abban, hogy ebben a pillanatban is terveket eszelnek ki arra, hogy elkobozzák a hétköznapi emberek bankszámláit a bankárok és a bankok megmentése érdekében.

A lényeg az, hogy az adósrabszolgaságon alapuló európai / amerikai gazdasági modell, és a források hadseregek általi ellopása már nem működik. Az ilyen hiábavaló próbálkozások a rendszerrel, mint a negatív kamatok és a pénznyomtatás nem fog működni.

Amire szükség van, a hibrid központi tervezés/kapitalista modell egy nyugati verziója, ami a japánoknál volt régebben (amíg az amerikaiak nem kényszerítették őket, hogy lebontsák azt), és amit a kínaiak nagy sikerrel utánoztak. A rendszert újra kell indítani.

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/SDR

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
 Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.