2015. január 4., vasárnap

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. December 30.

Sheldan Nidle által




(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

12 Cauac, 17 Mol, 11 Ik

Dratzo! Több megbeszélni valóval érkezünk hozzátok ezen a napon. A különféle koalíciók, amiket a Fény hozott létre, épp végeznek azokkal a műveletekkel, amik eltávolítják az összeesküvést a hatalomról. Ezek a csoportok kissé a menetrendben megállapított határidő előtt járnak. Nagyon örülünk ezen eredményeknek. Az új Gregoriánus év nagyon ígéretes, mivel előkészíti az előttetek való megjelenésünk visszaszámlálását. Ez az év végre lehetővé teszi az összeesküvés és bérencei végét. Ez a közelgő győzelem adja meg nektek az általunk régóta beígért szabadságot és jólétet. Ez az idő növekvő felelősségekkel is érkezik. Gaia arra számít, hogy tisztelitek majd őt. Az elmúlt 500 évben, a nyugati civilizációk rettentően elburjánzottak a bolygón. Ők szilárdan azt hiszik, hogy ez az irányadó és nem Gaia. Ezt a fordított nézőpontot semmissé kell tennetek, és fel kell váltanotok azzal, ami tudatos egy olyan társadalom létrehozásának fontosságáról, ami önmagát a világotok természetes folyamatainak részeként tekinti. Vizualizálnotok kell, hogy valódi társak vagytok világotok eszenciájával, hogy őrizzetek és tápláljatok minden életet Gaia-n.

Ahogy kifejlesztitek új globális társadalmaitokat, tartsátok észben ezt az isteni együttműködési koncepciót minden bolygóval, melyet be fogtok népesíteni ebben a naprendszerben. Most jelenleg Gaia-ra kell koncentrálnotok. Amikor újraegyesültök az Agarthaiakkal, az ő társadalmukat használjátok prototípusnak az emberiség új korszakának megteremtéséhez. Az új technológiáitok véget fognak vetni bármilyen jelenleg folytatott tömegtermelési szükségleteteknek. Ez a technológia hasonló módon véget vet társadalmatok jelenlegi működésmódjának is. Nem lesz szükség boltokra, és ami azt illeti olyan munkára sem, ami távol tart benneteket otthonotoktól, hogy pénzt keressetek az életben maradáshoz. Ehelyett megtanultok együttműködni egymással, hogy megváltoztassátok a Földanyával kapcsolatos nézeteiteket. Mindenki egyedülálló képességeket birtokol. Ezt fogjátok használni, hogy a valódi extázishoz kellő örömre leljetek. Amikor folyamatosan képességeiteket használjátok társadalmaitok támogatására és világotok fenntartására, felfedezitek a belső örömöt. Ez ösztönöz és tart fenn benneteket. Örömmel csatlakoztok másokhoz, hogy olyan kapcsolatokat alakítsatok, ami fenntart titeket.

Csak azért mondjuk ezt, hogy bátorítsunk, és előkészítsünk arra ami előttetek áll. A sötétség jó rég azért hozta létre társadalmatokat, hogy önmagát szolgálja. A ti célotok az kellett, hogy legyen, hogy egyszerűen azt csináljátok amit ők kívánnak, vagy legalábbis úgy tegyetek. Ez nem egy természetes folyamat. Ezért javarészt megtagadtatok magatoktól olyan dolgokat, amik képesek lettek volna örömöt biztosítani, és valódi tudást adni énetekről. Ahogy a magasabb tudatosság felé haladtok, elkezditek felfogni egy ilyen berendezkedés képtelenségét. Helyette olyan társadalmat igényeltek, ahol mindenki megtanulja tisztelni egymást. Ez a társadalomtípus egy természetes evolúciós eljárás, melynek felfedezése és beindítása normál esetben évtizedeket vesz igénybe. A mi célunk az, hogy véghezvigyétek ezt még mielőtt teljes tudatosságra kerültök. Ez lesz az elsődleges célja mentorainknak. Először azt kell felfedeznetek, hogy valójában kik is vagytok, és aztán ezt használni birodalmatokhoz. Ez az eljárás lesz a bevezetője annak, amit mi galaktikus társadalomnak hívunk, ahol megtanuljátok ellátni egymást és birodalmatokat.

Ilyen társadalmak hatják át csillagnemzeteinket. Eljövünk, hogy előkészítsünk titeket egy ilyen társadalom eljövetelére ebben a naprendszerben. Ahogy növekedtek, megtanuljátok hogyan emelték fel különféle lelkek a rezgésüket oda, ahol már nincs szükség fizikai testre. Ezek a bámulatos Lények meglelik hogyan tudnak segíteni azon elementáloknak, melyek azokon a világokon vannak, ahol ártalmas a környezet a fizikai élet számára. Ennek az új csillagnemzetnek is a részévé kívánnak válni. Tanítunk titeket az életről és a tudatosságról is, hogy igazán bámulatos tapasztalatokra készítsünk fel benneteket. Mindegyikőtöknek van egy sor valósága, ahol párhuzamosan léteztek. Ez az ahogyan az életszerződésetek alapján döntéseket hoztok. Lehetővé fogjuk tenni mentoraitoknak, hogy egy sokkal részletesebb módon elmagyarázzák ezt nektek. Mielőtt ezt megtesszük, több dolgot meg fogtok tanulni az idő és a tér valódi természetéről. Ehhez el kell hagynotok a jelenlegi koncepcióitokat, melyek kizárólag a fizikai valóságon alapulnak. Addig elegendő ez a rövid utalás erről. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány jó hírrel érkezünk mindegyikőtök számára. Épp azt felügyeljük, ahogyan társaink végrehajtják feladatok sorát, melyek egy új korszakba vezetnek benneteket. Most, hogy a Karácsony befejeződött, a különféle programok lezárulását látjuk. Teljes mértékben arra számítunk, hogy a közelgő hónapokban világszerte új kormányok kiemelkedését látjuk. Ezek a változások csak a kezdetei számos új fejleménynek, melyek drasztikusan megváltoztatják ennek a világnak a működését. A kormányok javarészt a szuper-gazdagok és hatalmasok játékszerei voltak. Most benneteket kell képviselniük. Ez a drámai változás részben a ti nagyszerű vizionálásotoknak köszönhető. Több időt vett igénybe az eredetileg vártnál. Közben a Mennyország továbbra is arra kéri angyali őrzőit, hogy gyorsítsák be a számotokra szükséges különféle áthangolást. Ez a program cserébe bizonyos fokú változást hozott, amit a Mennyország akart.

Nekünk Felemelkedett Mestereknek, használnunk kell vizionáló erőnket, hogy segítsünk nektek ebben a nagy feladatban. Örömmel látjuk, hogy egyre jobban fogadjátok a valóság módosításához szükséges változásokat. Imádkozzunk és meditáljunk együtt tovább. Egy nagy terv válik valóra ebben a birodalomban, melynek rendeltetése az, hogy átalakítson mindannyiunkat. Felettébb örülünk az együttműködésünknek. Kialakultak azok az energiamezők, melyek csodálatos módon állítják össze új birodalmunkat. Használjátok ezt az egyre növekvő energiát, hogy elhozzák álmaitokat. A szabadságotokat, jóléteteket kívánjuk, és mindenek felett ez egyéni szuverenitásotok és alapvető jogaitok visszatérését. Minden embernek ezen a világon az a rendeltetése, hogy összefonódjon az ő legfelsőbb élő potenciáljával. Az ebből eredő Lény azon fog dolgozni másokkal, hogy egy felettébb csodás új korszakot formáljon az egész emberiség számára. Ez az entitás az, aminek csatlakoznia kell az Agarthaiakhoz és másokhoz, hogy egy új Galaktikus Föderációs csillagnemzetet formáljon.

Jövőtök valóban ragyogó. Mindegyikőtök mentoraiként tekintjük magunkat. Együtt összehozzuk a galaktikus béke megszilárdításának és fenntartásának eszközeit. Olyan galaxisok uniójának a magja is leszünk, mely a fizikaiság ezen szektorában a Fényt terjeszti. Örülünk mindannak, amit egy népként megvalósítunk, hogy elérjük ezt a csodálatos célt. Régen azelőtt, az Anunnaki helyezett minket egy olyan pályára, ami látszólag csak örök nehézségeket hoz számotokra. A Mennyország beavatkozott, és először látott el benneteket egy kiúttal. Mi arra használtuk fel ezt a nyílást, hogy eljuttassuk az embereket oda, ahol most vannak. Áldott módon haladtok át ezen, és örömtelien tértek vissza valódi állapototokba. Ebben az állapotban megtudtok mindent, ami az elmúlt 900.000 évben valóban történt. Használjátok ezt a szent tudást az emberiség előnyére, és hogy beteljesítsétek a próféciákat, amiket a Mennyország adott nekünk. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma folytattuk üzeneteinket. Ez az információ egyszerűen azért van, hogy segítsen nektek. Tudjátok milyen mélységesen szeretünk. Ez a birodalom valójában egy olyan változás kezdete, ami alapjaiban véve változtatja meg történelmeteket, és nagy igazságot hoz nektek! Egy élő energia része vagyunk mindannyian. Ez az energia egy nagy egység részét képezi. Ennek az Egységnek a rendeltetése, hogy Szeretetet és Fényt hozzon az egész fizikaiság számára. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.