2014. november 9., vasárnap

Tömeges sterilizálás - Kenyai orvosok terméketlenséget okozó szert találtak az ENSZ tetanusz oltóanyagában


A kenyai Katolikus püspökök két ENSZ szervezetet is azzal vádolnak, hogy több millió lányt és nőt sterilizáltak a kenyai kormány által támogatott tetanusz ellenes oltási programok során.

A Kenyai Katolikus Orvosok Egyesülete keddi nyilatkozata szerint a a szervezet egy vetélést okozó antigént talált egy vakcinában, melyet 2,3 millió lánynak és nőnek adott be, illetve készül beadni az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF. A papok állítólag egész Kenyában azt tanácsolják a gyülekezetekben, hogy tagadják meg a vakcina beadását. (1)

"Hat mintát küldtünk egész Kenyából dél-afrikai laboratóriumokba. Ezek HCG antigén tesztje pozitív lett." - mondta Dr. Muhame Ngare a Mercy Egészségügyi Központban, Nairobiban. "Mindegyikben ott volt a HCG."

Dr. Ngare a Kenyai Katolikus Orvosok Egyesületének szóvivője egy november 4-én kiadott közleményben kijelentette, hogy "Ez bizonyítja a legrosszabb félelmeinket, hogy ez a WHO kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáról szól, hanem egy jól összehangolt, erőteljes népességszabályozás, tömeges sterilizálási gyakorlat, egy bizonyítottan termékenységet szabályozó vakcina segítségével. Ezt a bizonyítékot bemutattuk az Egészségügyi Minisztérium előtt a harmadik immunizálási forduló előtt, de figyelmen kívül hagyták."

Ugyanakkor a kormány azt mondja, hogy a vakcina biztonságos. James Macharia egészségügyi miniszter a BBC-nek még azt mondta, hogy "Javasolni fogom a saját lányomnak és a feleségemnek, hogy oltassák be magukat, mert 100 százalékosan egyetértek vele, és bízom abban, hogy nincs káros hatással az egészségre."

Dr. Collins Tabu, az egészségügyi minisztérium immunizálási ágának vezetője azt mondta a kenyai Daily Nation-nek, hogy "nincs más adalékanyag a vakcinában a tetanusz antigénen kívül." (2)

Tabu azt mondta, hogy ugyanezt a vakcinát használják Kenyában már 30 éve. Sőt, "vannak olyan nők, akiket 2013 októberében, és idén máciusban oltottak, és várandósak. Ezért visszautasítjuk, hogy a vakcinák fogamzásgátlót is tartalmaznak."

Újságok is beszámoltak róla, hogy a védőoltás után a nők teherbe estek.

Dr. Ngare válasza: "Vagy mi hazudunk, vagy a kormány hazudik. De kérdezem én, mi oka lenne egy Katolikus orvosnak arra, hogy hazudjon?" Dr. Ngare hozzátette: "A Katolikus Egyház már 100 évvel azelőtt itt volt, és egészségügyi ellátást, valamint oltásokat biztosított, mielőtt Kenya, mint ország létrejött volna."

Dr. Ngare elmondta, hogy több dolog is arra figyelmeztette az orvosokat az egyházi egészségügyi rendszer 54 kórházában, 83 egészségügyi központjában, valamint 17 orvosi és ápoló iskolájában annak lehetőségére, hogy a tetanusz elleni kampány titokban egy termékenység elleni akció.

Miért kérik, hogy példátlan módon öt oltást adassanak be már több mint két éve, és miért csak a gyermekvállalás éveiben járó fogamzóképes nőket oltják, és miért nem folyik erről nyilvános kormányzati hírverés?

"Általában három oltást adunk 2-3 év alatt, és beadjuk bárkinek, aki bejön a klinikára egy nyílt sebbel, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek." - mondta Dr. Ngare. "Ha az a cél, hogy a gyermekeket már az anyaméhben beoltsák, akkor miért adják azt 15 éves kortól a lányoknak? 18 éves korig férjhez sem lehet menni. Az oltás szokásos módja az, hogy megvárják, amíg a gyermek hat hetes lesz."

De ez az öt oltásos rendszer, ami a leginkább aggasztó. "Az egyetlen eset, hogy a tetanusz vakcinát öt adagban adták be, amikor termékenység szabályozásban hordozóként használták, ami terhességi hormont, Human Chorionic Gonadotropin-t (HCG) tartalmazott, amit a WHO fejlesztett ki 1992-ben."




Ezt a HCG-t találták mind a hat mintában, amit a Nairobi Egyetem orvosi laboratóriumába és egy másik laborba küldtek Dél-Afrikába. A püspök és az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy a nők HCG-vel való injekciózása, amely a terhes nők természetes hormonját utánozza azt okozza, hogy antitestek jönnek létre ellene. Amikor teherbe esnek, és a saját HCG termelés beindul, az kiváltja az antitestek termelését, és vetélést okoz.

"Tudjuk, hogy az utolsó alkalom, amikor öt adagban adták be az oltást, Mexikóban történt 1993-ban, valamint Nicaraguában és a Fülöp-szigeteken 1994-ben." - mondta Dr. Ngare. "Ez nem okozott vetéléseket három évvel későbbig, ezért azokra a nőkre hivatkozni, akik megkapták az oltást, majd nemrég estek teherbe, értelmetlen dolog," - tette hozzá.

Ngare elmondta, hogy a WHO megpróbálta ugyanazt a fogamzásgátló programot behozni Kenyába az 1990-es években. "Mi figyelmeztettük a kormányt, és az oltásokat leállították. De ez alkalommal erre nem került sor."

Ngare a kampánnyal kapcsolatos titoktartást, és a nemzeti oltási erőfeszítéseket kísérő szokásos felhajtást állította szembe. "Általában az összes érdekelt felet három hónappal a kampány előtt összehívják, ahogy nem sokkal ezelőtt a gyermekbénulás elleni oltásnál tették. Minden központban személyzetet használnak, hogy beadják a vakcinát. De ennél a tetanusz elleni kampánynál csak néhány kormányzati ember tevékenykedett, és rendőri kísérettel érkeztek. Majd elvitték őket, amikor végeztek. Miért nem hagyják, hogy a helyi egészségügyi szervek adják be?"

Brian Clowes, a virginiai Human Life International oktatási és kutatási igazgatója elmondta, hogy a WHO nem vett részt a nicaraguai és a fülöp-szigeteki kampányokban. "Megpróbálnak fenntartani egy makulátlan látszatot. Az ENSZ Népesedési Alapjára és a USAID-re hagyják a piszkos munka elvégzését."

A korábbi esetekben, - mondta Clowes, az oltást végzők ragaszkodtak hozzá, hogy a termékük tiszta volt, míg ki nem mutatták, hogy nem az. Majd azt állították, hogy a pozitív HCG tesztek izolált esetek voltak, a gyártási folyamat során belekerült szennyeződés miatt.

Egy 1992-es ENSZ jelentésben, melyet a genfi központban tartott ülés után adott ki 10 tudós Ausztráliából, Európából, Indiából és az USA-ból, és 10 "nők egészségének szószólója" a világ minden tájáról, a termékenység szabályozó vakcinák használatát vitatták meg. A jelentés a HCG vakcinát a legfejlettebbnek írta le.

Egymillió kenyai nőt és lányt oltottak be, és további 1,3 milliót fognak ezután. Az oltás a nőket célozza a kormány szerint annak érdekében, hogy a tetanusz ellen már az anyaméhben beoltsák a gyerekeket. A kormány azt mondja, hogy 550 gyermek hal meg tetanusztól évente.

Miért szeretné az ENSZ elnyomni a fejlődő országok lakosságát? "Rasszizmusból," - ez Brian Clowes első magyarázata. "Továbbá azért, mert a fejlett országok meg akarják szerezni a természeti erőforrásaikat. És az utóbbi időben itt van ez az egész globális felmelegedés dolog is."

Dr. Ngare azt mondta, hogy a Katolikus Egyház reményei szerint a kormány csendben megoldhatná az ügyet a vakcina vizsgálatával. "De a kormány úgy döntött, hogy harcias lesz," ezzel arra kényszerítették a kenyai püspököt és a katolikus orvosokat, hogy mindezt nyilvánosságra hozzák.

Források:


LifeSiteNews

(1) - http://www.nation.co.ke/news/Catholic-Church-Tetanus-Vaccination-Health/-/1056/2513770/-/h44hg5/-/index.html

(2) - http://www.nation.co.ke/news/Tetanus-jabs-are-safe--says-health-ministry/-/1056/2489092/-/lv6yr5z/-/index.html

Kenya Citizen TV

Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.