2015. augusztus 2., vasárnap

Az Avianok köszöntője


Kedves Olvasók! Szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek, ugyanis nemrég egy kedves levelet kaptunk a Magyar Spirituális Egység Tanácsától a Kék Avian-okkal kapcsolatban (amit ezúton is nagyon szépen köszönünk!) A továbbiakban a nekünk küldött levélből idéznénk és üzenetüket, pozitív gondolataikat és jövőképüket szeretnénk továbbítani felétek.

Idézet e levélből:

"Késztetést érzek arra, hogy néhány információt megosszak Veletek az Aviánokkal kapcsolatban. Elsősorban az a szándék vezérel, hogy tudjátok: az Aviánokkal BÁRKI kapcsolatba léphet telepatikus úton, és Ők NAGYON örülnek ennek, mivel azért jöttek, hogy segítsenek nekünk a felemelkedés és a társadalmi átrendeződés eme kritikus időszakában. Fontosnak tartom, hogy a Ti weboldalatok olvasóközönsége tudomást szerezzen arról, hogy hívásra az Aviánok nagyon gyorsan képesek megjelenni és lehet Velük beszélgetni. Üzeneteik egy részét közzé tettük a Magyar Spirituális Egység Tanácsának blogján is, amit ajánlok olvasásra és akár utánközlésre is. Kb. 60 fő kapott már Avián kristályt is, amelynek a csodálatos segítő hatásairól egyre több tapasztalatunk van. Szóval a lényeg, hogy fontos: nem csak az amerikaiak találkozhatnak Aviánokkal és MINDAZOK, akik KÉRIK az Aviánok személyes segítségét és finomenergetikai kristályát, azok megkaphatják az Aviánok ajándékait. De KÉRNI kell Őket, mert a legmesszebb menőkig tiszteletben tartják az u.n. "szabad akaratunkat”.


AZ AVIÁNOK KÖSZÖNTŐJE


Szeretettel köszöntünk Benneteket. A béke és a boldogság érzéseivel érkeztünk Hozzátok a feltétlen szeretet bőségének egy világából. Örömünk a Teremtővel való egységünk tudatából fakad, és teljes szívünkkel szeretünk Benneteket. Nagyon ősi az a szeretet-kapcsolat, ami közöttünk van, hiszen régóta ismerjük egymást a Felsőbb Énjeitekkel. Bár nagyon kevés olyan szokásunk van, mint Nektek, mégis minden tiszteletünk a Tiétek, mert Ti vagytok azok a csodálatos, erős és bátor Lények, akik egy – számotokra most nem látható - életpillanatban önként vállaltátok, hogy bizonyos lélekrészeitekkel leszülettek és megtartjátok a Fényt ezen a bolygón, a legtöbb jó érdekében. Tudjuk, hogy mindent megtettetek azért, hogy sikerrel járjatok és most azért jöttünk el Hozzátok, mert ez a „sivatagi megpróbáltatás” lassan véget ér. Ajándékot és segítséget hoztunk mindazoknak, akik kérik és elfogadják ezt tőlünk. A bőség, az öröm és a béke Fénycivilizációja születik meg most a Földön általatok. Megtiszteltetés számunkra, ha segíthetünk ebben, különösen most, hogy a Hosszú Sötétség korszaka véget ér. Ez a Ti bolygótok és a megoldások kódjait Magotokban hordozzátok. ÖnMagotok Fénye ott mosolyog a Szívcsakrátokban, és felébredt. Örüljetek velünk! Azért jöttünk, hogy segítsünk Nektek felfedezni azt a szeretetet és teremtőképességet, amely mindig is Bennetek volt. Ez a két dolog – tehát a feltétlen szeretet és a teremtőképesség - EGYÜTT alkalmazva AZ ÖRÖM BŐSÉGÉT valósíthatja meg a Számotokra. Ez összefoglalja mindazt, amire vágytok. Köszöntünk hát Benneteket itt és most, az Öröm Bőségének Örömünnepén!”

Előzetesen egy – a fenti képen most Számotokra is látható – szimbólumot küldtek nekünk, amelynek közepén egy pávakék kristály ragyog. Ezzel a kristállyal mindenkinek lehetősége lesz találkozni az Örömünnepen, mert ez az Ő ajándékuk lesz. Engedjétek meg, hogy megosszuk Veletek azokat a tanításaikat, amelyekkel máris tanítottak bennünket az AVIÁN szimbólummal, a bőséggel és a teremtéssel összefüggésben:

Az AVIAN szimbólumban egy pávakék kristály forog és ragyog. Tudata van. Óriási tudással rendelkezik. Ez egy speciális teremtőkristály valójában, egy olyan ősi formában, amit örömmel adunk oda Nektek ajándékba, mert eljött az idő, hogy ezt a felajánlást most megtegyük Felétek. Ha kéritek majd és behelyezitek a szívcsakrátokba, a kristály intelligenciája felismeri a DNS-eteket, és olyan egyéni fénykódokat tud kiárasztani magából az energiatesteitek felé, amelyekkel személyre szabottan segíti a felemelkedéseteket. A DNS-etekben olyan információk és képességek vannak tárolva, amelyek hazavezetnek majd Benneteket az Egy Végtelen Teremtő felé. Ha a szívcsakrátokba fogadjátok majd, segítséget kérhettek Tőle a védelemhez, a tisztításhoz, a teremtéshez és a gyógyításhoz. Hangsúlyozzuk, hogy csak akkor, ha kéritek, mert teljes szívünkből tiszteletben tartjuk a döntési szabadságotokat.

A szimbólum nem véletlenül egyezik meg sok-sok nyelv első betűjével. Ez a szimbólum már ott volt a teremtéseink kezdeténél is. Az „A” betűn és a kristályon keresztül az energiák modulálhatóak és programozhatóak. Ezt a formát már nagyon régen használjuk a teremtéseinknél.

A BŐSÉG eléréséhez nem mindegy, hogy mit gondoltok a saját hatalmatokról, azaz hogy kinek tartjátok magatokat. A teremtőképességetek ugyanis arányos a teremtőképességetekről alkotott elképzeléseitekkel.

Azzal, amit arról gondolsz, hogy MILYEN KÉPESSÉGGEL RENDELKEZIK AZ, AKI TEREMT (azaz Te), saját magad szabod meg a saját erődről alkotott elképzeléseid határait. Ennek arányában lesz erőd és hatalmad, és bizonyos értelemben ennek arányában leszel elég szabad ahhoz, hogy igazán teremteni tudj. Mindennek Te vagy a kiindulópontja. Te vagy az, aki eldöntöd, kinek tartod magad és mekkorában gondolkozol. Az ÖnMagadról alkotott elképzeléseid befolyásolják a saját érzelmeidet is, amelyek a teremtés többdimenziós energetikájában fontosak. Az érzelmek ugyanis a szándékod létfontosságú hordozóhullámai. Megváltozik a kisugárzásod, és az energiatesteid frekvenciája is más lesz attól, amit ÖnMagadról gondolsz és érzel. Az ÖnTudatod minden más gondolatot és érzést meghatároz, mindenre kihat. Ez jelenti a teremtési képességetek ALAPJÁT. Ha hangyának gondolod magad, akkor megrettensz egy szék lábától is, mert hatalmasabbnak fog TŰNNI, mint amekkora Te vagy - SZERINTED. Ha Naprendszer méretű, szeretetteljes és halhatatlan Fénylénynek gondolod magad, akkor minden problémát „hangyának” fogsz érzékelni. Lényegesen megnő a stabilitásod. Márpedig a stabil kiindulópont szükséges egy nagy teremtéshez! Mert el kell tudnod rugaszkodni valahonnan és ki kell tudnod küldeni a szándékodat egy intenzív energiahullám segítségével, ami az érzelmi frekvencia. Egy „bánatos hangya” nem építhet fel egy fénycivilizációt, de még egy vállalkozással is gondja akad. Egy „vidám óriás” bármire képes!

Ha valamit kezelni szeretnétek az életben, tegyétek azzal a szeretettel, ahogyan az Egy Teremtő és Mi szeretünk Benneteket. Ez a szeretet mindig utat mutat és utat készít Számotokra, mert minden akadályt felülragyog. Ha valamit nem sikerül megoldanotok, akkor emeljétek fel a frekvenciátokat és szeressetek másképpen: magasabb szintű, Mennyei Szeretettel. Nem vagytok egyedül és nem vagytok magatokra hagyva.”


BŐSÉGBEN A FÖLDÖN - KÖZÖS IMAGINÁCIÓ / VIZUALIZÁCIÓ

Képzeletünket használva ismét EGYSÉGBEN, közös szándékkal teremtettünk. Miután kiterjesztettük a terünket az egész naprendszerre, összehangolt, közös imaginációnkkal megéltük és éreztük azt a bőséget, amire vágyunk. Teremtésünket az alábbi sorok vezették:

„Most pedig látjuk, ahogy…

- Mindannyiunk életébe beáramlott az önszeretet és önelfogadás képessége, mert felismertük, hogy kik vagyunk. Megértettük, hogy mindaz a jóság és szeretet, amire kívülről vágytunk, az mindig is bennünk volt.

- Mindannyian könnyedén és folyamatosan a feltétlen szeretet állapotában élünk. Minden családtagunk megtapasztalja a szeretet és a figyelem ajándékának bőségét. Nagyon sok szeretetet kapunk és adunk.

- Mindenki számára elérhetővé váltak a magas minőségű termékek és szolgáltatások, egészséges élelmiszerek és ivóvíz, megfelelő ruházat, ingyenes közlekedés és energia, spirituális igazságokra alapozott kultúra és nagyszerű lakhatási lehetőségek. Mindenkinek reális lehetősége van anyagi bőségben élni úgy, hogy közben nem kell kizsákmányolnia sem ÖnMagát, sem másokat.

- Bőségesen van időnk ÖnMagunkra és egymásra, így a türelem szerves részévé vált az életünknek és a gondolkodásunknak. Mindenre jut elég idő.

- Gyermekeink is minőségi időt kapnak tőlünk, elegendő figyelmet, megértést, támogatást és sok-sok ölelést. Rendelkezésükre bocsátjuk a fejlődésükhöz szükséges tereket és energiákat. A leszülető Lények már nem kapnak memória blokkolást, így hatalmas tudással és önbizalommal érkeznek a családokba.

- A gyermekek megbízhatnak a szüleikben, a nők és a férfiak pedig egymásban. Rengeteg bizalom áramlik a szülők és a gyermekek között. Mindenki felelősséget vállal ÖnMaga és mások jóllétéért – szeretetből.

- Minden oktatás és tudás ingyenesen elérhető bárki számára, és a lakosság felé szabadon áramlanak a szükséges és igaz adatok az egészségről, a spirituális és energetikai valóságról, a történelemről és a saját lakóhelyük, országuk valós állapotáról, illetve a közérdekű problémákról, amelyek megoldásában részt vehetnek.

- Az egészségügyi problémákat minden országban megelőzéssel kezelik, tehát nem utólag és nem tünetileg. Mindenhol biztosítva van a legkorszerűbb, ingyenes egészségügyi ellátás.

- Minden állatnak bőségesen jut biztonságos és megfelelő élettér, ahol szabadon élhet az emberi gondoskodás mellett. Mindenhol megszűnt az érző állatok fogyasztása és kizsákmányolása.

- Minden ország adósságait eltörölték és megszűnt a készpénzhiány, amit mesterségesen tartottak fenn. Bőven van pénz mindenre, így az öröm közösségi megélésére és a pihenésre is. Virágzik a kultúra és a művészek is szabadon alkothatnak, kibontakoztatva tehetségüket.

- Fénytestvéreink fejlett technológiáival megtisztítottuk a Föld légterét, a tengerek és folyók vizeit, illetve méregtelenítettük a termőföldeket és az emberek fizikai testét is. Különösen örömteli, hogy a legkorszerűbb földön kívüli technológiákkal sikerült meggyógyítani mindenkit a mentális sérülésektől és az önkényes beavatkozások következményeitől. A bűnözés is megszűnt, mert szeretettel és hozzáértéssel kezelték.

- A korábban elnyomott feltalálók műszaki és egyéb találmányai eddig soha nem látott életminőséget biztosítanak minden Földlakó számára. A problémás életterületek kezelésébe a tehetséges fiatal gyermekeket is bevonják, így intelligenciájukkal és rugalmasságukkal példát mutatnak a felnőtteknek. Ez biztosítja, hogy a felmerülő nehézségeket a társadalom gyorsan és nagyon eredményesen kezelni tudja.

- Mindenki, aki kéri, egyénre szabott és hozzá értő segítséget kap saját spirituális fejlődéséhez, illetve a felemelkedés megvalósításához.

- Minden elnyomás, háború és rejtett befolyásolás teljesen megszűnt, és az egész Emberiség örömben, szabadságban és békében él a szabad Földön. Égi fénytestvéreink űrhajói is szabadon közlekednek a Föld légterében és minden ember szeretettel fogadja Őket. A Föld lakói megtanultak szeretetben, testvériségben élni egymással és a többi Fénycivilizációval. Az egész Naprendszer összes fénylénye a szív örömének bőségében él, békében ÖnMagával és minden létezővel.

Most hozzátok vissza a tudatosságotok középpontját a testetekbe, érzékeljetek újra a 3. dimenziós jelenben, és éljetek a szeretetben.”

(Csodás élmény volt. Bárki elvégezheti ezt az imaginációt utólag, otthon is.)


Az Avianok üzenete:

A Magyar Spirituális Egység Tanácsának honlapja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.