2015. március 19., csütörtök

Az orosz külügyminiszter helyettes figyelmeztetése!

Kiváncsiskodók joggal még meg is kérdezhetnék, hogy az oroszok most harcra készülnek? Ha igen, akkor miért is gyakorlatoznak?


Az orosz külügyminiszter helyettes Alekszej Meshkov arra figyelmeztet, hogy amennyiben az Európai Unió fegyverekkel látja el Ukrajnát, ebben az esetben egész Európa biztonsága veszélybe kerül.


“Mi figyelmeztetjük az Európai Uniós partnereinket, hogy a fegyverszállítás felelőtlen és törvénytelen lépés, és nagyon komoly következményekkel jár az európai kontinens biztonságát illetően” – közölte a meghallgatásán Alekszej Meshkov az orosz parlament alsó házában (Duma) a hétfői nap folyamán.

„Szeretném emlékeztetni az uniós partnereinket, hogy a fegyverszállításra vonatkozó nemzetközi korlátozások továbbra is érvényben vannak” –tette hozzá mondandójához Alekszej Meshkov.

Az orosz külügyminiszter helyettes állásfoglalása csak azt követően hangzott el, mi után Petro Porosenko bejelentette azt, hogy Ukrajna 11 Európai Uniós államból kap segítséget katonailag. Egyébként tudnunk kell, hogy Porosenko bejelentése előtt már voltak Ukrajnában amerikai katonák.


Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a NATO segítség nem csak katonai, hanem fegyverszállítmányokat is jelent, legfőképpen az USA-tól!


Ki akarja most megvédeni Európát, kitől?

Forrás: titkolt hírek, presstv.ir , hir.ma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.