2015. március 19., csütörtök

Nagy nyilvános bejelentések és hírek világossá teszik, hogy a kazár uralom véget ért


Most már nem lehet kétséges, hogy a globális kazár bűnöző szindikátust a fehér kalaposok leszerelték az Egyesült Államokban és Európában, együtt a BRICS szövetségeseikkel. Ez sok rendkívüli eseményből látható, melyek a nyilvánosság előtt és titokban mentek végbe.

Talán a legnagyobb és legnehezebben tagadható jel, hogy valami megváltozott a brit kormány azon döntését illetően, hogy csatlakoznak a Kína által kezdeményezett Ázsiai Infrastruktúra Befektetési Bankhoz, mint alapító tag. Ez azt jelenti, hogy a brit és a City of London pénzügyi kerület szakított az amerikai oligarchákkal, akik a Federal Reserve Board-ot, az IMF-et és a Világbankot tulajdonolják. A másik dolog az, hogy kezdve március 20-ával a brit nemesfém bankok átengedik az irányítást a napi arany ár fölött a szabályozó hatóságoknak, megnyitva az utat az arany piac BRICS általi ellenőrzése előtt. Ez azt jelenti, hogy London, Szingapúr és Hongkong pénzügyi piacai az új pénzügyi rendszer felé haladnak. Ezzel csak a világ két legnagyobb pénzügyi piacát, a tokióit és New York-it hagyják kazár ellenőrzés alatt. Ahogy az alábbi cikkében olvasható, Tokió is azon van, hogy ettől megszabaduljon.

http://www.theguardian.com/us-news/2015/mar/13/white-house-pointedly-asks-uk-to-use-its-voice-as-part-of-chinese-led-bank

(http://hungarian.cri.cn/1321/2015/03/17/134s181525.htm)

A németek is nyíltan szakítottak a NATO-val és az Egyesült Államokkal Ukrajnával kapcsolatban. Emellett nyilvános bejelentések voltak a múlt héten, hogy az IMF pénzt ad Ukrajnának, hogy kifizethessék a gázszámlákat Oroszországnak. Ezek azonban a kínaiak, nem pedig a New York-i és washongtoni bűnözők, akik a pénzt adják, a japán katonai hírszerzés szerint. Ez azt jelenti, hogy a francia és a frankfurti székhelyű német pénzügyi oligarchák is szakítottak a New York-i és washingtoni székhelyű kazár maffiózókkal. Más szóval, Európa csatlakozott a BRICS-hez.

Egy másik, talán ugyanilyen nagy változás volt Ferenc Pápa bejelentése a múlt héten, hogy lesz egy nagy jubileumi év december 8-ával kezdődően. A jubileumot az "irgalmasságnak szentelik", Ferenc Pápa szerint.

http://latino.foxnews.com/latino/lifestyle/2015/03/14/pope-francis-announces-jubilee-year-dedicated-to-mercy/

(http://hu.radiovaticana.va/news/2015/03/13/az_irgalmasság_rendkívüli_jubileumi_szentéve/1129300)

Úgy tűnik, hogy ez egy kérés a hétköznapi emberek megbocsátásáért arra az esetre, amikor megtudják, hogy mekkora bűncselekményeket követett el ellenük a kazár összeesküvés. A Vatikán P2 szabadkőműves páholy forrásai szerint azonban ez a jubileum érinteni fogja a tartozások elengedését, és az ebül szerzett vagyonok újraelosztását is világszerte.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy múlt pénteken 13-án a Vatikán dokumentumokat tett közzé, melyeket már 700 éve eltitkoltak, melyek azt mutatják, hogy a Templomos Lovagok ártatlanok voltak. Péntek 13-át azóta tartották szerencsétlen napnak, hogy IV. Fülöp király és V. Kelemen Pápa elrendelte több száz Templomos elfogását és bebörtönzését 1307 október 13-án, pénteken.

Továbbá volt egy nagy esemény, Vlagyimir Putyin 10 napos eltűnése, ami ezen hírlevél megjelenése napján ért véget. Az eltűnése egybeesett két különböző forrás által ellene felhozott állítással. Az első az Egyesült Államok Védelmi Hírszerző Ügynökségének azon bizonyítéka volt, mely azt mutatta, hogy az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu orosz kém volt. Ez azt jelentené, hogy a 311 szökőár és nukleáris terrorista Netanjahu felettese Putyin volt. Ez alátámasztaná az Alexander Romanov illuminátus nagymester általi állításokat, hogy Putyin állt 311 mögött. Az oroszokat arra kérték, hogy válaszoljanak ezekre a vádakra, és erre azt mondták, hogy válaszolni fognak a San Francisco-i konzulátusukon keresztül. Kíváncsian várjuk a választ. Mindenesetre e sorok írója, mint oly sok ember a világon, megkönnyebbülve látta, hogy Putyin még mindig velünk van. Ez csupán spekuláció, de sejthető, hogy Putyin vizsgálat alá került a 311 vádakkal kapcsolatban, és bebizonyosodott, hogy ártatlan.

Az Egyesült Államokban eközben az összeesküvés eltávolítása továbbra is gyors ütemben halad. Míg az amerikai vállalati média Hillary Clinton "otthoni e-mail" történetén hárfázik, vagy valami hasonló triviális dolgon, ehelyett az igazság az, hogy vizsgálat folyik ellene tömeggyilkosság miatt. Kiderült, hogy Clinton testvére arany bányászati engedélyt kapott Haitin közvetlenül azután, hogy az országot egy földrengés és szökőár sújtotta, mely több mint 220 ezer embert ölt meg.

http://www.mining.com/clinton-run-presidency-swept-haitian-gold-permit-affair-45216/?utm_source=digest-en-au-150309&utm_medium=email&utm_campaign=digest

Paul Laine a Pentagon hírszerzésétől korábban elmondta e sorok írójának, hogy a Haiti földrengést és szökőárt a tengerfenéken elhelyezett nukleáris fegyverek váltották ki. Tehát most megvan a támadás indítéka: zsarolás a bányászati engedélyért. Ez az a fajta bűnözői gondolkodás, amely Washington D.C. pöcegödrét működteti.

A bűnöző elmékről szólva, vádiratot nyújtottak be John Menendez amerikai szenátor ellen, melynek valódi célja az, hogy bűntársát, Jeb Busht börtönbe juttassák, Pentagon források szerint. A Bushok ijedten futnak, és elkezdtek úgy énekelni, mint a kanárik, az Amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökség szerint. Alapvetően azt mondják, hogy "rosszak voltunk, de lehetett volna sokkal rosszabb is, ha Al Gore-t választották volna meg 2000-ben." Szerintük a cionista terv abban az időben az volt, hogy Gore lett volna az elnök Joe Liebermann szenátorral, aki alelnök lett volna. 911 után Gore-t meggyilkolták volna, és Liebermann lett volna az elnök, és John McCain az alelnök. Ez a csoport aztán Iránra fogott volna mindent, és háborút indított volna ellenük, ami egy Oroszországgal történő nukleáris háborúvá eszkalálódott volna, melyet úgy manipuláltak volna, hogy az Egyesült Államok veszítsen. Más szóval az, hogy az ifjabb Bush ellopta a választást és náci rezsimet telepített az Egyesült Államokban, a kisebbik rossz volt, a cionácik náci frakciója szerint.

Mindenesetre a 47 szenátort, akik Sheldon Adelson szerencsejáték főnöknek dolgoznak, aki mindig is szószólója volt az Irán elleni háborúnak, hazaárulás miatt vizsgálják, Pentagon források szerint.

A Pentagon szintén megjelentetett különböző híroldalakon olyan információkat, mely szerint Benjamin Netanjahu régóta magas rangú vezetője az Irán elleni háborút szorgalmazó frakciónak. Egy 1990-es felvételen az akkori tervéről beszélt:

"Ha elkapnak bennünket, le fognak cserélni olyan személyekkel, akik ugyanazt a ruhát viselik. Tehát nem számít, hogy mit csinálsz. Amerika az arany tehén, és szárazra fogjuk szívni, fel fogjuk vágni, és apró darabonként fogjuk eladni, amíg nem marad semmi, csak a világ legnagyobb jóléti állama, amelyet mi fogunk létrehozni és irányítani. Miért? Mert ez az istenek akarata, és Amerika elég nagy ahhoz, hogy elviselje a csapásokat és túlélje, így megtehetjük újra és újra. Ez az, amit azokkal az országokkal teszünk, melyeket utálunk, nagyon lassan elpusztítjuk őket, és elérjük, hogy a népeik szenvedjenek, mert megtagadják, hogy a rabszolgáink legyenek."

Netanjahunak és bűnöző társainak meg kell érteniük, hogy a dagály megfordult, s a végzetük immár elkerülhetetlen. A Zsidóknak lesz egy esélyük, hogy levessék magukról a cionáci gengszter hűbérurakat az izraeli parlamenti választások során kedden. Ez véget vetne a sátánimádó hikszoszi (kazár) szörnyek okozta Zsidó rabszolgaságnak.

Még akkor is, ha úgy döntenek, hogy a bűnöző Netanjahut hatalmon tartják Izraelben, a cionácik napjai meg lesznek számlálva, mert a fő pénzforrásuk el lett vágva. A múlt héten egy pánik sújtotta összeesküvő, aki azt állította, hogy ő képviseli a "Bretton Woods megállapodást" (vagyis a 2. Világháború utáni pénzügyi összeesküvést) felhívott, hogy elmondja, a szaúd-arábiai alapok zárolásra kerültek. Ez lehet a magyarázat, hogy az amerikai kormány miért most zárja be a nagykövetségeit és konzulátusait Szaúd-Arábiában.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-31893070

Megfelelő feltevés lehet az, hogy megkezdődött a visszafizetés a kazár szaúdi uralkodók számára a 911-ben és az ál iszlám terror finanszírozásában való részvételük miatt szerte a világon. Abban legalábbis biztosak lehetünk, hogy nagyon komoly kártérítéseket lesznek kénytelenek fizetni az elkövetett bűneikért. Sokkal valószínűbb, hogy a beteg bűnöző rezsim véget ért. 

A cionácik szintén közel állnak ahhoz, hogy elvágják őket Japántól, a másik nagy malacperselyüktől. Múlt péntek 13-án volt egy kirakatper tárgyalás, melyet a Tokiói Legfelsőbb Bíróságon tartottak. A Japán Függetlenségi Párt és tíz másik aktivista csoport képviselői 300 oldalnyi részletes bizonyítékot mutattak be a bíróságnak arról, hogy Shinzo Abe csalárd választásokon került hatalomra.

A tíz felperes közül háromnak megengedték, hogy rövid előkészített nyilatkozatokat olvassanak fel. A bíró azonban hirtelen elvágta a harmadik felperest a mondat közepén, és feloszlatta a bíróságot, mely a bírósági folyosón erőszakos zavargásokhoz vezetett, ahol több száz ember várta az ítéletet. Ami igen furcsa volt ezen a tárgyaláson, hogy ahelyett, hogy azonnal elutasították volna az ügyet, ahogy a múltban már megtörtént, a bíró azt mondta, hogy elhalasztja az ítéletet március 19-ére. Miért kellett késleltetni a döntést a március 19-i okkult szuperhold és vérhold időpontjáig? Szintén ez az a nap, amikor a londoni aranybankok átadják az aranypiac irányítását a szabályozó hatóságoknak. Talán tudnak valamit, amit mi nem?

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.