2014. december 1., hétfő

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. November 25.

Sheldan Nidle által




(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

2 Kan, 3 Yaxk’in, 11 Ik

Dratzo! Néhány hírrel érkezünk arról, ami világotokban történik. Jelenleg az összeesküvés arra használja fel a bankárok közelgő munkaszüneti napjait, hogy ideiglenes késleltetést idézzen elő bolygótok új pénzügyi rendszerének eljövetelével kapcsolatban. Számunkra ez a késleltetés teljesen hiábavaló. Sokkal inkább az a fontos, hogy félreállítsuk ezeket a trükköket, és az új rendszer első része megmutatkozzon mindenki számára. Kinyilvánítottuk tiltakozásunkat azoknak, akik most rész vesznek ezeken a komoly tárgyalásokon. Fontos, hogy az emberek ebben a birodalomban legalább egy kis jelét meglássák annak, hogy valóban nagy változások folynak. Összekötőink megmondták földi képviselőinknek, hogy keményen álljanak ki az ügyért, és fordítsák vissza a jelenlegi összeomlást. Lényeges, hogy ennek az eljárásnak minden egyes aspektusa korrekt módon menjen végbe; mindazonáltal igencsak fontos az is, hogy legalább egy apró első lépés is történjen. Sokan bolygótokon nem értik teljes mértékben az elvégzendő dolgok terjedelmét. Mindazonáltal valamilyen mértékű előrehaladás szükséges. Ezért szándékozunk nyomulni előre azzal, amit igencsak szükségesnek érzünk. A haladás észlelhető, és biztosak akarunk lenni benne, hogy valami igencsak pozitív dolog történik. 

Mi mindig annak a módját kutatjuk, hogy miképpen gyorsíthatjuk be az álcázás végét, és ösztönözhetjük a hivatalos globális közzétételt. A jelenlegi késleltetések mindössze csak elnyújtják ezen lehetőségek valóra válásának idejét. Igen komoly stratégiánk van rá, hogy elhozzuk a közzétételt ebbe a birodalomba. A sötétség teljesen tisztában van vele, hogy amint nyíltabb játékosokká válunk a beszélgetésekben, jelentősen csökken az esély bármilyen késleltetésre. A Mennyország néhány komoly dekrétumot adott nekünk. Ezek azonban még mindig szűkebb szerepet biztosítanak számunkra. Ezen kisebb megszorítások ellenére, tovább folytatjuk összekötőink arra való utasítását, hogy kérjék meg földi társainkat, hogy erőszakosabb pozíciót vegyenek fel világotok új pénzügyi rendszerének beiktatásával kapcsolatban. Az Agarthaiak is csatlakoznak hozzánk abban, hogy gyors első intézkedésekért fohászkodnak az új pénzügyi rendszer megkezdéséhez. Ez a rendszer gyorsan közszemlére teheti a nagy bankokat és azok durva arroganciáját. Ez az egyetlen pont lehetővé teheti sok nemzet számára, hogy összefogjanak, és feloszlásra kényszerítsék bankvilágotok ezen rosszindulatú óriásait.

Amint a sötétség által fenntartott globális psziché-hálózat összeomlik, az új kormányzással kapcsolatos új reform reménye megnő. Jelenleg a legtöbb nagy kormányt olyan egyének üzemeltetik, akiket napi szinten olyan energiák járnak át, melyek arra késztetik őket, hogy a sötétség játékszerei legyenek. Csökkentettük ezen elme-irányító hálózat egy részének az intenzitását. Ezen törekvéseket a Mennyországtól kapott rendelkezések mérséklik. Teljesen megértjük, hogy a Mennyország egy nagy isteni tervet üzemeltet. Ez a művelet olyan, amit nagy tiszteletben tartunk. De, tudunk nagy csalódottságotokról. Azt kérték tőletek, hogy rengeteg terhet viseljetek, és nagyon szeretnénk könnyíteni ezen a kötelezettségen amilyen gyorsan csak lehet. Ezek az idők a legnagyszerűbbek és egyben a legelkedvtelenítőbbek is nektek. Az a vágyunk, hogy kierőltessünk egy biztosítékot a Fény erőitől. Elvégre itt van egy ünnepi időszak, ami lekorlátozza azt, amit a globális pénzügyi rendszeretek produkálni képes.

Ezért mi szilárdan kitartunk emellett. Készüljetek fel rá, hogy valami történni fog. A résztvevői ezeknek a tárgyalásoknak tudják, hogy mit várunk el tőlük. Biztosak vagyunk benne, hogy egy kis része ennek az eljárásnak valóban valóra válik. Hozzátok hasonlóan, mi is azt kívánjuk, hogy jólétet élvezzetek, és személyes szuverenitást. Nem csak mellékesen szólva. Vannak dolgok, amik könnyen lehetővé tehetik, hogy elismerjétek, hogy ami most történik az nem csak valós, hanem valóban képes helyre tenni ezeket a sötét kegyelteket. Elvágtuk őket a kulcsfontosságú földalatti létesítményeiktől, és így megtagadtunk tőlük bármilyen számukra biztonságot nyújtó helyet. Ráadásul kiküldtünk őrködni sok védelmi hajót, hogy egyértelművé tegyék számukra a pozíciónkat. Be akarjuk gyorsítani a közzétételt valamilyen módon. Amint ezt magunk mögött hagytuk, összejöhetünk és gyorsan megkezdhetjük kitisztítani a teljes tudatosságba vezető utat. Ezen a ponton mind megnyugodhatunk, és örülhetünk ezeknek a különleges pillanatoknak.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Üdvözölni és áldani jövünk benneteket ezen a napon! Sok minden történik ezen a világon, amiről a legtöbben nagyon keveset tudtok. Most egy csendes forradalom zajlik. Ez az esemény jelenleg olyan szervezetekre és egyénekre korlátozódik, akik elkötelezték magukat egy humánusabb pénzügyi rendszer létrehozása iránt, ami lehorgonyozza egy új globális pénz áldott útjait. Ez a pénz igazi lesz; nem egy fiat pénz, ami a felettébb kapzsi és pörlekedő sötét összeesküvés szeszélyeire és kívánalmaira hajlik. Ez az új pénz értékkel lesz megáldva, és tisztességes kereskedelmi rátával, amit a központi bankok fognak irányítani egy új nemzetközi fejlesztési bank átható igazgatása alatt. Ez a rendszer elhozza a jólétet birodalmunknak, és egy olyan globális technológiát, ami véget vet a szegénységnek, és mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy valóban megismerje azokat a csodákat, amik a Földanya felszínét és belső birodalmait alkotják.

Örömmel áldjuk ezt az ígéretet, és ezt szánjuk mindenkinek. A közelgő ünnepnapokat lássátok annak tükreként, ami most formálódik körülöttetek. Mindig legyetek készek elfogadni azon áldásokat és gyógyulásokat, amikre jogosultak vagytok. Érezzétek át szívetekben az új energiákat, melyek átalakítanak benneteket. Vizualizáljátok ahogyan ezek a csodák valóra válnak. Álljatok készen elfogadni mindazt ami érkezik, és mindazt ami rövidesen elétek kerül. Változtok minden nap. Ezen pompás pillanatok öröme gyógyít benneteket. Naponta mindannyian összejövünk, és a Mennyország kegyes energiáit küldjük nektek. Még AEON nagy Szeraphimja is áldd benneteket, és elrendeli minden dologban sikereteket. Ezek a kegyes szavak lehetővé teszik ennek a birodalomnak, hogy gyógyuljon és átalakuljon. Felettébb csodás Isteni események peremén álltok.

Legyetek büszkék a Mennyországra azokért a dolgokért, amik most történnek. Egy új birodalom születik, melyben a nélkülözést és a bánatot örömre és bőségre cserélitek. A Mennyország egy követőitekből álló nagy flottát küldött ide hozzátok, mely elkötelezte magát az iránt, hogy ez a fenséges átalakulás a Mennyország látomása szerint történjen. Túl kell jutnotok az utálat és a csalódottság alapérzelmeken, és át kell változtatni azokat szeretetre és beteljesedésre. Gondoljatok arra, hogy mivé váltok. Emelkedtek kozmikus tudatosságban, és készen álltok meggyógyítani magatokat és másokat. Nagyon gyorsan egységbe kerültök a mennyei kórussal, és ezt a szent hangot arra használjátok, hogy újra és csodásra változtassátok ezt a birodalmat. Csatlakozunk hozzátok, és most kegyesen énekeljük: Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma az öröm nagy üzenetét hoztuk! Azt kérjük mindenkitől, hogy emeljétek egységbe belső hangotokat, és jelentsétek ki, hogy ez az idő az, amikor az emberiség új korszaka megkezdődik. Lássátok ezt az időt a Mennyország Áldásaival tele. Itt az idő, hogy felszabadítást kérjetek a Mennyországtól, és tudjátok, hogy valóban meghallgattatik! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.