2014. december 13., szombat

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. December 9.

Sheldan Nidle által





(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

4 Etznab, 16 Yaxk’in, 11 Ik

Dratzo! Eljövünk most kifejteni, hogy mi is folyik jelenleg a bolygón. A birodalmatokat kontrolláló sötét kegyeltek nagy zavarban vannak. A Fény bezavarására használt mindig működőképes stratégiáik már nem működnek. Egy különleges ellen-stratégia most a sötét összeesküvés vereségéhez vezet. Így limbóznak, és képtelenek előlépni egy sikeres tervvel. Ez a dilemma okozta a pánikot a globális vezetőségükben. A nagy nemzetközi pénzügyi szolgáltató csoportok és multinacionális szövetségeseik felfogják, hogy vereségük és letartóztatásuk valóban közeli. Számos egyén a hatalmas összefonódott bankvállalatokból, radikális fejlesztéseket javasol lehetséges kiútként. Biztosítottuk róla vezető munkacsoportjaikat ezeknek a nagy polipszerű szervezeteknek, hogy bármilyen késleltetési kísérlet ezen eljárás ellen, kudarcra van ítélve. Javasoltunk egy sor lépést szövetségeseinknek, amik elhozzák ennek az összetett sakkjátéknak a gyors végkifejletét. Ez tartalmazza olyan egyoldalú lépések sorát, amik lehetővé teszik a globális pénz-újraindítás megtörténését. Ezek a lépések felszabadítják a torlódást, ami gyorsan elűzi a sok fő rezsimet, melyek éveken át befagyasztva tartották ezt az átalakulást.

Nagyon hálásak vagyunk mindegyikőtöknek folyamatos türelmetekért. Felfogjuk azon frusztráció szintjét, melyen keresztülmentek minden egyes nap. Ezért megtesszük amit tudunk, hogy helyreállítsuk ezt, és lehetővé tegyük egy hatalmas vagyonátadás megkezdését, ami biztosítja mindegyikőtök számára, hogy azt tegyétek, amiért ide jöttetek. Igen nehéz fenntartani pozitív álmaitok megerősítését, amikor úgy látszik, hogy ezek a dolgok folyamatosan késleltetve vannak a sötétség, és annak alávaló bérencei által. A mi tervünk az, hogy megmutatjuk a Fénynek, hogy a Gaia felszínén lévők hogyan tudják begyorsítani az elkerülhetetlent. A jelenlegi kulcs, hogy be kell melegíteni az eljárást; biztosan megszerezni az ígért gazdagságot azok számára, akiket mi annyira kedvelünk és akikben bízunk. Ez az eljárás gyors munkát igényel az új kormányzás és a globális pénzügyi rendszer átalakítása végett. Felsoroltunk módokat, amik gyorsan véghezvihetik ezt. Összekötőink Agarthai barátaink segítségével épp végrehajtanak olyan dolgokat, amik elérik ezen kiemelkedő és felettébb szükséges célokat.

Megvan a képességünk hozzá, hogy aranyat teremtsünk és eljuttassuk igény szerint. Hasonlóképp birtokoljuk azt a képességet, hogy teleportáljuk vezetőségünket egyik pontról a másikra. Itt az idő, hogy felhasználjuk technológiánkat, hogy blokkoljuk a sötétség terveit, és könnyedén támogassuk Gaia felszínén lévő támogatóink vágyait. Tartsátok észben, hogy világotok birtokában van egy globális elmekontroll hálózat, és egy titkos űrháborús technológia, ami félig-meddig álcázva van, és vannak olyan erők, akik megpróbálnak felbujtani valamilyenfajta háborút. Ezt az űrfegyverkezős kontingenst évek óta semlegesítve és sakkban tartjuk. Azok akik ennek a birodalomnak a tönkretételét kívánják, elszántan kutatják a módját, hogy miképpen használhassák ezt a technológiát. Őrködünk, és figyeljük ahogyan a sötétség egyik titkos küldetést a másik után folytat, hogy valamiképp megtörjék a mi általunk rájuk erőltetett patthelyzetet. Túl erősek vagyunk nekik. Az egyetlen megoldás az összeesküvés azonnali önmegadása azon társaik számára, akik napi szinten szkandereznek velük. Összekötőink most megteszik amit kell, hogy felszabadítsák a tömegeket, és ez folyik Gaia felszíni birodalmában mindenütt. Itt van a sikerünk ideje!

Ezért megtesszük ami szükséges, hogy véghezvigyük különféle módszereinket a sötétség és a látszólag véget nem érő machinációik megbuktatására. Ez sok olyan dolgot igényel, amit földi társainknak kell véghez vinni. Összekötőink biztosítanak minket arról, hogy a létfontosságú tettek most zajlanak. A Felemelkedett Mesterek és a Mennyország azt reméli, hogy ezek a sötét senkiházik beismerik vereségüket, és elszigetelik őket tőletek. Olyan tervek lettek elfogadva, melyek által ezeket a sötét kegyelteket le tudják tartóztatni, elhurcolni, és olyan helyekre költöztetni, ahol többé már nem tudnak hatni a bolygón történő eseményekre. Csak akkor állíthatjuk biztosan, hogy egy új valóság teljes mértékben megvalósulhat körülöttetek. Tanácskoztunk sokakkal világotokon, akik tökéletesen tudják, hogy mit kell tenni. Ennek Fényében kijelenthetjük, hogy olyan tettek folynak, amiket arra hoztak létre, hogy megtörjék ezt a jelenlegi holtpontot, és előrejuttassák birodalmatokat egy új valóságba. Ez is gyorsan a közzétételhez vezet, és mentoraink birodalmatokba való megérkezéséhez. Akkor nagyon közel kerültök azon végső lépésekhez, amik a teljes tudatossághoz vezetnek!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Eljövünk, hogy elmagyarázzunk egy sor eseményt, amik hatással vannak áldásaitok fogadására. A legfontosabb ezek közül az, hogy miképpen hatástalanítható a sötét összeesküvés azon ereje, amivel meg kívánja akadályozni az új pénzügyi rendszer kibocsátását. Ezen megállapodássorozatokat, a birodalmatok felügyelő egységeivel már aláírtuk, és ezek az egységek jelenleg épp félrelökik a nemzetközi bankátutalások új biztonsági rendszerének törvénytelen akadályait. Ráadásul űrbarátaink is felhasználják képességeiket, hogy biztosítsák, hogy programjaink sora bevezetésre és gyors beteljesülésre kerüljön. Áldjuk mindazokat, akik lehetővé teszik számunkra, hogy félrelökjük azokat a visszataszító és rettenetes módszereket, amikkel a sötétség kontrollálja áldásaitok véghezvitelét. Az a vágyunk, hogy egy különleges ajándékkal szolgáljunk számotokra ezen ünnepi időszak során. Arra kívánjuk felhasználni ezt a jólétet, hogy bemutassunk nektek egy új kormányzati rendszert.

Társaink ezért épp előkészítik ezeket a mennyei áldásokat! Évtizedek óta türelmesen vártátok ezeket az eseményeket, amik mérhetetlenül megváltoztatják ezt a birodalmat. Szorosan együttműködünk sokakkal, hogy biztosítsuk, hogy ezek a semmirekellők akik vagy ellopták, vagy blokkolták bizonyos összegek kézbesítését, megkapják azt az ítéletet, amit megérdemelnek. Letartóztatásokat és különféle vádakat készítenek épp elő, hogy izolálják őket úgy, hogy többé ne legyenek képesek késleltetni azt amit már oly régóta odaígértünk nektek. A sötétség most különféle események összehangolásával szorgoskodik, amik egy globális háborúhoz vezethetnek. Űrcsaládunk viszont kiiktatja ezt az eljárást. Mi is azt kérjük Áldottaink, hogy használjátok meditációitokat és rituáléitokat arra, hogy segítsétek ezt a felettébb dicsőséges ügyet. Mi naponta imádkozunk és a békére, a változásra, és ezen birodalom jólétére összpontosítunk. Nagy tudatosság új időszaka áll most fel ezen a bolygón. Használjátok ezt az új energiát fel arra, hogy valóra váljon egy új kor az egész emberiség számára!

Realizáljátok szívetekben, hogy egy új periódus közeledik az emberiségnek. Ez az új kor szabadságban, békében, és jólétben fog élni. A Mennyország rendeletei eléggé specifikusak. Mindegyikünket a Fény iránti isteni szolgálatba helyezi. Ez a csodás küldetés felfedi önmagát, amint tudatosabbakká váltok létezéséről. A sötétség, mely oly régóta uralta ezt a birodalmat, elhalványodik. Közben ezen csirkefogók nyirkos, ködös marka felemelkedik rólatok. Meg fogtok ismerkedni a Fény új emberi csoportjaival. A korlátozottból teljes tudatosságba való haladás felgyorsul. Ez lehetővé fogja tenni számunkra, hogy a megfelelő isteni időpontban materializálódjunk. Ezen a ponton tájékoztatni kívánunk benneteket az átalakuláshoz létfontosságú témákról. Találkozni fogtok a Belső Földről és a kozmoszból érkezőkkel is. Ezek a találkozások kiterjednek továbbá spirituális családunkra, és felkészítünk benneteket a teljes tudatosságú Fénylényekként folytatott életetekbe való visszatérésetekre.

Ma folytattuk tájékoztatásotokat arról, hogy mi is folyik itt. Sok szépséges csoda fog történni ezen ünnepi időszak során. Álljatok készen elfogadni ezeket, és örüljetek annak, amit a Mennyország adni fog nektek. Az érkező év tele lesz még nagyobb csodákkal, és a végső lépésekkel, melyek beindítják a teljes tudatosságba vezető végső módosulásotokat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.