2014. december 9., kedd

Először a gonosz pápa, majd a buta védelmi miniszter, most Netanjahu, majd a Bush klán következik


A sátáni összeesküvés egy sor katasztrofális vereséget szenved. Mint egy hógolyó, mely fokozatosan egyre nagyobb lesz, az összeesküvés veszteségei mostanra lavinává változnak néhány összeesküvő eltávolításával. Benedek Pápa eltávolítását, és több európai uralkodó lemondását most kulcsfontosságú összeesküvés hatalmi brókerek eltávolítása követi az Egyesült Államokban. Az alacsony IQ-jú és könnyen manipulálható Chuck Hagel (1) védelmi minisztert Ashton Carter (2) váltotta, aki egy polihisztor és elméleti fizikus.

Az összeesküvés uralma alatt az olyan meritokraták, mint Carter láthatatlan falakba ütköztek. Az a tény, hogy egy ilyen ember van most magas pozícióban jó jel, de Carternek tettekkel kell megmutatnia, hogy a jó oldalon áll. A korai előjelek jók. Az amerikai hadiipari komplexum azon van, hogy elűzze a tömeggyilkos Benjamin Netanjahut azzal, hogy már sikerült megdönteniük a kormányát. Egy brit bíróságon bemutatott bizonyítékok, miszerint Netanjahu volt a japán elleni 311 szökőár és nukleáris tömeggyilkos támadás egyik legfontosabb kitervelője az egyik fő ok, amiért elvesztette a hadiipari komplexum, valamint az izraeli kormány támogatását, Moszad források szerint.

Amint Amerika lépéseket tett Netanjahu elűzésére, és ez megjelent az izraeli lapokban, Barack Obama egy vezető katonai kórházba került "savas reflux" miatt. MI5 források szerint valószínű, hogy Netanjahu közeli emberek mérgezték meg. Amit a Netanjahuhoz közeli emberek nem vesznek tudomásul, hogy még ha meg is ölték volna Obamát, nem nagyon számított volna, mert ő csak a hadiipari komplexum egyik szóvivője. A hadiipari komplexumnak sokkal több fegyveres embere van, hogy az összeesküvés arról álmodhatna, hogy a célzott gyilkosság megszokott eszközével legyőzhető.

A másik nagy jel, hogy nincs minden a régiben Washingtonban, hogy az amerikai kongresszus egy törvényt fogadott el, amely egy Oroszország elleni hadüzenetet tartalmaz, de ezt mind a hadsereg, mind a média figyelmen kívül hagyta. Ez azt jelenti, hogy az összeesküvés megvesztegetett bolondjait a kongresszusban már eltávolították a valódi hatalomból.

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/december/04/reckless-congress-declares-war-on-russia/

A következő lépés, amit az Egyesített Vezérkari Főnökségnek tennie kell, hogy elkezdi kézre keríteni és bebörtönözni a Bush klán gyilkos tagjait, kezdve idősebb George Bush-al.

A múlt héten Kínában is volt egy nagy lépés az egykori biztonsági főnök, Zhou Yongkang letartóztatásával.

http://news.xinhuanet.com/english/china/2014-12/06/c_127281433.htm

Kínai források szerint Zhou eltávolítása a maoisták folyamatban lévő tisztogatásának része volt. Mao az összeesküvés besúgója volt, aki parancsait a nácionistáktól kapta. Vessünk csak egy pillantást az alábbi oldal alján található néhány képre, hogy lássuk Mao néhány irányítóját.

http://www.texemarrs.com/092010/triad_of_evil.htm

A kínaiak azt mondják, hogy Zhou eltávolítása, a politikai bizottság nehézsúlyú tagjának, Bo Xilai tavalyi eltávolítását követően az a célja, hogy kiűzzék az összeesküvés befolyását a hatalmi struktúrából. Zhou a források szerint közel állt a Bush klánhoz.

Japánban is történt néhány nagyon érdekes fejlemény. Shinzo Abe kormányát és a Bank of Japan-t lopott arany tisztára mosásán kapták rajta, jobboldali források szerint. Aranyat loptak el az IMF-től (2800 tonna), Németországtól (370 tonna), Ukrajnától (42 tonna), Dél-Afrikától (300 tonna) stb., melyet látszólag a Bank of Japan-nak adtak el, és az így termelt pénzt magas rangú összeesküvők mosták tisztára a japán tőzsdén keresztül. Vessünk egy pillantást az alábbi táblázatra, és figyeljük meg, hogy a Nikkei tőzsdeindex pontosan akkor indult el párhuzamosan az arany árával, miután Abe hatalomra került. Az aranyat értékesítették, az ára leesett, majd valamivel később  a Nikkei megvásárolta, és a tőzsdeindex emelkedni kezdett. A pénzt elküldték a tengeren túlra, és a japán jen zuhanni kezdett.

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2014/12/gold%20teaser.jpg

Ne feledjük, hogy Abe-t a Musashi Engineering szavazatszámláló gépeinek használatával, a választás ellopásával juttatták hatalomra. A Musashi tulajdonjogának nyomonkövetése elvezetett a Rockefellerek irányította Külkapcsolatok Tanácsához. A japán tőzsdén jegyzett vállalatok mind-mind az összeesküvők tényleges irányítása alatt állnak, mint a Rockefellerek, a Bushok és Rothschildok, így láthatjuk, hogy az úgynevezett Abenomics csak egy hatalmas összeesküvés pénzmosási művelet. Japán GDP-je zuhan (éves szinten 7,1%-os mínuszban volt a második negyedévben, és mínusz 1,9%-os a harmadik negyedévben), mivel Japánt kifosztották, hogy megmeneküljön az összeesküvés a csődtől.

Abe-nak most azt mondják, hogy le kell mondania a közelgő választások után még akkor is, ha pártja nyer, mondják jobboldaliak. Források szerint nem született döntés még arról, hogy ki fogja követni. Ugyanakkor az új rendszer alapvetően különböző lesz, és Japán fosztogatását meg fogják állítani, ígérték.

A számítások azt mutatják, hogy ha Japán visszaszerezné azokat a részvényeket, melyeket az összeesküvők illegálisan szereztek meg, elég pénz lenne ahhoz, hogy minden nőnek, férfinak és gyereknek 100 ezer dollárral egyenértékű jent adjanak Japánban. Ha az amerikaiak is megtennék ugyanezt, egy még nagyobb aranybánya lehetne az USA-ban is.

Volt még egy nagyon fontos geopolitikai tektonikus lemez eltolódás a Közel-Keleten a múlt héten, amikor Törökország és Oroszország bejelentettek egy Fekete-tengeren át épülő gázvezetéket, mely a két országot köti majd össze. Egy jelentős atomenergia egyezményt is bejelentettek. Ez azt jelenti, hogy egy NATO tagország, a Közel-Kelet legerősebb hadseregével, most szakított az összeesküvéssel. A törökök az irániakkal is nagyon jó barátságban vannak.

Az öböl olaj monarchiái és Izrael most körbe-körbe járnak, és próbálnak titkos szövetségeseket szerezni, melyek nem is annyira titkosak, de ez már nem fogja megmenteni őket.

http://www.debka.com/article/24285/Netanyahu’s-epic-understandings-with-Egyptian-Saudi-and-UAE-rulers-–-a-potential-campaign-weapon<br%20/>

Az angolszász hadiipari komplexum az oroszokkal, törökökkel és irániakkal fog szövetkezni, hogy segítsen létrehozni egy mérsékelt szúfi alapú muszlim szövetséget azért, hogy tartósan véget vessenek a szaúdiak által pénzelt szalafista szélsőségességnek. Az új izraeli kormánynak, köszönhetően a jövő márciusi hatalomátvételnek, kompromisszumot kell kötnie ezzel a helyzettel azért, hogy igazi békét érjen el a Közel-Keleten.

Végül vegyük figyelembe, hogy valaki új menetparancsot adott az ENSZ fejének (és összeesküvés besúgónak) Ban Ki Moon-nak. Most azt mondja, hogy az ENSZ új programja "a szegénység megszüntetése, a közös jólét megvalósítása, és bolygónk védelme."

http://news.xinhuanet.com/english/photo/2014-12/05/c_133833622_2.htm

Pontosan ez az, amit a bolygó ébredező polgárai kérnek. Végül megtörténik.

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Chuck_Hagel
(2) - http://en.wikipedia.org/wiki/Ashton_Carter

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Forrás: Új Világtudat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.